lunes, 16 de noviembre de 2015

6.Els trastorns relacionats amb l'alimentació

6.Els trastorns relacionats amb l'alimentació


Quan ingerim una quantitat d'aliments major o menor de la que el cos necessita, es produeix es produeixen desiqilibris en la dieta, que poden ocasionar malalties. Les malalties més freqúents relacionades amb l'alimentació són la desnutrició, l'obesitat, l'anorèxia i la bulímia
-Desnutrició. Es ocasionada per la falta de nutrients, a causa sobretot d'una dieta inadecuada o de la manca d'aliments. Aquesta malaltia és la principal causa de mort d'infants als països en vía de desenvolupament
-Obesitat. Consisteix eneun excés de greix corporal, que va acompanyat d'un pes elevat. Les causes de la malaltia són diverses , tot i que les mes destacables són excessiu d'aliments energetics
-Anorèxia. Es caracteritza per una intensa de guanyar pes i per una percepció distorsionada del cos propi, que fa que la persona malalata es vaja grossa, malgrat que el seu pes estiga per davall del que és normal
-Bulímia. Es caracteritza també per una preocupació excessiva pel pes i la figura corporal. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario